Naši partneri

Spolupráca je dôležitá.

ĎAKUJEME!

krátky popis banneru
krátky popis banneru
 Rada pre dovolenkárov

Dovolenkujete v Ružomberku?

Odporúčam navštíviť Apartmánový dom Fatrapark 2 . Určite budete spokojní :)

krátky popis banneru
 Kontakt
Mgr. Anežka Neupauerová - aNoW
  Lúčky 195
  034 82   Lúčky
  tel.: +421 917 566 030
 
 Kalendár udalostí
 Facebook
  • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
 Novinky
REFLEXNÁ MASÁŽ CHRBTAREFLEXNÁ MASÁŽ CHRBTA

Ozvite sa, dohodneme :) 0917 566 030

Kelový prívarok

Názov : KELOVÝ PRÍVAROK

Ingrediencie: pol/trištvrte hlavy kelu, soľ, rasca, olej, veľká cibuľa, cesnak

Postup: kel nakrájame na kocky a zľahka osmahneme na dosklovita urobenej cibuľke. Posolíme,  pridáme rascu a pár strukov cesnaku, pokojne celý, ten sa počas dusenia rozvarí. Podlejeme vodou a necháme dusiť takmer do mäkka. Priebežne podlievame, podľa toho, koľko si to ešte pýta. Keď to začne akoby hustnúť a väčšina vody je vyparená, je hotovo. Ku koncu môžeme pridať ešte pretlačený cesnak, aby zvýraznil chuť. Nič viac s tým nerobíme.

Poznámka: moja mamina kelový prívarok nerobila, len kelovú polievku. Ale tú zahusťovala zápražkou, takže , keď ju zvrtnem inak , pridám ju sem tiež.

Bonus: na prívarok som urobila mäsko na paprike, také s výraznejšou chuťou, aby ten kel nebol celkom nudný. Ja som použila odpadové mäsko, nejaké , čo som naodkrajovala. Použiť môžete hocijaké, ale mne najviac chutí bravčové. Mäsko si naberiete pekne do stredu kelového prívarku a jete. Paráda.

DOBRÚ CHUŤ!